top of page

Canvis & Devolucions

Política de canvis i devolucions

Producte en mal estat.

Tots els productes que arribin deteriorats o en mal estat, es canviaran sense cap tipus de cost per a tu. Això no obstant, aconsellem abans de realitzar la devolució, que ens enviïs un vídeo o fotos per examinar l’estat del producte. Aquest vídeo o fotos, el pots enviar al nostre correu perrucanialleida@gmail.com i en el mateix missatge, ens hauràs d’especificar el nombre de comanda o bé el teu nom, cognoms i població.

 

Com realitzar una devolució.

Vostè haurà d’embalar novament el producte o productes i posar-se en contacte amb nosaltres perquè puguem avisar al servei de missatgeria i acordar el dia i hora de recollida.

 

Abans de realitzar la devolució.

Posa’t en contacte amb nosaltres per qualsevol de les nostres vies: correu electrònic o per telèfon (dintre del nostre horari comercial) i especificar on es troba l’error en la comanda. Si pots acompanyar el teu missatge amb una fotografia o vídeo, això podria agilitzar el re-enviament dels teus productes.

 

Procediment de la devolució de l'import o canvi de producte.

Perquè puguem fer el canvi del producte, abans haurem de rebre el producte o productes que hagis rebut en mal estat. Un cop ens arribin físicament, en un termini no superior a les 24 hores laborables, se t’enviaran uns nous productes iguals als que va comprar o, els productes que hagin de ser substituïts per error en l’enviament anterior.
Per poder realitzar la devolució de diners, també haurem de rebre prèviament a la nostra botiga física, el producte o productes danyats.

 

Devolució i reemborsament.

En el cas que algun o alguns dels productes que hagis rebut no siguin els correctes o estiguin defectuosos, podràs procedir a realitzar la devolució dels mateixos en un termini no superior als 14 dies naturals. No obstant això, i per motius d’higiene i qualitat, aquests supòsits productes defectuosos, han de ser notificats per correu electrònic a perrucanialleida@gmail.com, dins de les 24 hores següents d’haver-los rebut, indicant-nos el número de comanda i el seu nom, cognoms i forma de contacte.

Un cop rebuts els productes, se t’abonarà la part de la comanda o, la totalitat d’ella si fos el cas, en la mateixa targeta bancària amb la qual s’hagi processat la compra dins de les següents 48 hores laborables. També li enviarem una notificació al correu electrònic que ens hagi facilitat, per notificar-li d’aquesta devolució.

 

Quan no es realitza la devolució de l'import o el canvi del producte?

No es realitzarà cap canvi de producte o productes ni la devolució de diners del total o parcial de la compra quan la teva comanda s’hagi lliurat correctament. En cas d’haver sofert un error per la teva part en el moment de realitzar la compra, aquest tampoc serà canviat per un altre. Tampoc es realitzarà el canvi del producte o productes ni la devolució de l’import quan es detecti que aquests han estat utilitzats o els falti l’etiqueta o etiquetes o originals així com el seu embalatge original. Les devolucions han de ser sempre íntegres.

 

Cancel·lació de comandes.

Si has realitzat una comanda i s’ha procedit correctament al seu pagament però vols cancel·lar-la, podràs fer-ho dins de les següents 24 hores enviant-nos un correu electrònic a perrucanialleida@gmail.com o trucant-nos al 973 049 792 dintre del nostre horari comercial.

bottom of page